Forumul Democrat al Germanilor din România nu va participa la europarlamentare

Preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Klaus Johannis, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea pe care o conduce nu va participa la alegerile europarlamentare şi că nici nu va susţine vreo listă.

21 afișări
Imaginea articolului Forumul Democrat al Germanilor din România nu va participa la europarlamentare

Preşedintele FDGR, Klaus Johannis (Imagine: Mediafax Foto)

"FDGR a dezbătut în ultima şedinţă problema alegerilor europarlamentare şi am stabilit că nu vom participa şi nu vom susţine nicio listă", a declarat Klaus Johannis.

Potrivit acestuia, motivul principal pentru care FDGR nu va participa la alegerile europarlamentare este unul logistic.

"Pentru a participa, trebuie strânse două sute de mii de semnături, iar acest lucru ar însemna o acţiune foarte complexă şi foarte scumpă pentru FDGR. Pe de altă parte, nu credem că forumul trebuie să prezinte liste, acest atribut revine partidelor mari", a spus Klaus Johannis.

Preşedintele FDGR a anunţat, de asemenea, că formaţiunea nici nu va face recomandări pentru anumiţi candidaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici