Fost ministru: Moţiunea de cenzură va trece greu, dar va trece

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat, marţi, că doi dintre actualii miniştri s-ar putea regăsi într-un viitor guvern de uniune naţională, respectiv Nicolae Ciucă şi Bogdan Aurescu. ”Din punctul meu de vedere, trece greu, dar trece”, a mai spus Pop referitor la moţiunea de cenzură.

830 afișări
Imaginea articolului Fost ministru: Moţiunea de cenzură va trece greu, dar va trece

Fost ministru: Moţiunea de cenzură va trece greu, dar va trece

”Este un scenariu valabil, plecând de la ceea ce se întâmplă în Parlamentul României şi în sensul în care anul acesta având două alegeri importante, poate fi considerată o perioadă de tranziţie (...). Asta este o negociere şi o discuţie pe care trebuie s-o aibă preşedinţii partidelor cu preşedintele statului, evident, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele Senatului. Să n-aveţi impresia că toţi miniştrii din Guvernul PNL sunt slabi. Sunt miniştri care-şi fac treaba, sunt miniştri care nu au ce să caute acolo (...). Vedem din perspectiva aceasta un Guvern PNL care are câţiva miniştri care pot să facă parte şi dintr-un viitor posibil Guvern de uniune naţională: ministrul de Externe, ministrul Apărării”, a declarat Liviu Pop la RFI.

Acesta a precizat că Guvernul PNL s-a împrumutat de 14 ori mai scump decât Bulgaria.

”În trei luni de guvernare, au arătat cât de incompetenţi sunt şi cât de aiuristic guvernează în România. Am văzut nenumărate bâlbe ale membrilor Cabinetului, declaraţii contradictorii, declaraţii care au avut un impact inclusiv pe zona economică, inclusiv pe cursul leu-euro, am văzut împrumuturile pe care numai săptămâna trecută Guvernul PNL le-a făcut, ne-am împrumutat de 14 ori mai scump ca Bulgaria, efecte care se vor resimţi în buzunarul fiecărui român pe parcursul acestui an şi nu numai”, mai spune acesta.

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat săptămâna trecută, că în cazul în care moţiunea de cenzură va fi adoptată, va propune un guvern de uniune naţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
guvern,
naţional,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici