Fosta gimnastă Corina Ungureanu şi-a depus candidatura pentru Parlamentul European

Fosta campioană mondială la gimnastică Corina Ungureanu şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Central dosarul de candidatură şi listele de susţinători pentru a intra în cursa pentru alegerile europarlamentare în calitate de candidat independent.

1485 afișări
Imaginea articolului Fosta gimnastă Corina Ungureanu şi-a depus candidatura pentru Parlamentul European

Corina Ungureanu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Corina Ungureanu a strâns 103.027 de semnături de susţinere a candidaturii sale, faţă de minimum necesar de 100 de mii.

Ea a venit însoţită de tineri care purtau hanorace inscripţionate "Independent Corina Ungureanu. Campioană mondială la gimnastică".

Corina Ungureanu a afirmat că îşi doreşte să ajungă în Parlamentul European pentru "a promova şi a aduce România între primele ţări, pentru că trebuie să ne facem văzuţi şi auziţi".

Încă din august 2013, Corina Ungureanu şi-a anunţat decizia de a candida ca independent pentru un mandat de europarlamentar la alegerile din acest an.

Ea a anunţat atunci că, pentru a putea candida, a decis să demisioneze din PSD, partid al cărei membru devenise în urmă cu peste un an, după ce a renunţat la apartenenţa sa la UNPR.

Corina Georgiana Ungureanu, născută în 29 august 1980 la Ploieşti, a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi 1999. Ea a fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câştigat de două ori titlul mondial şi a fost campioană europeană la sol în 1998.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici