Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache, propunerea PSD pentru postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputatul PSD Florin Iordache este propus de PSD pentru ocuparea postului de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, rămas vacant în urma demisiei din conducerea acestui for a Rovanei Plumb (PSD), propunerea urmând să fie votată în şedinţa de plen de marţi, a declarat, luni, deputatul PSD Ioana Bran.

815 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache, propunerea PSD pentru postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputatul Florin Iordache, propunerea PSD pentru postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

„(Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor-n.r.) a rămas vacantă ca urmare a numirii doamnei Rovana Plumb în funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Propunerea grupului parlamentar PSD este domnul Florin Iordache. Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a plenului ca să intre în dezbatere, apoi la vot final”, a declarat deputatul PSD Ioana Bran, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Numirea în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor se va face prin vot secret, cu bile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici