Funar: PRM analizează încheierea unei alianţe politice sau electorale

PRM ia în calcul varianta încheierii unei alianţe în perspectiva alegerilor generale, o decizie finală urmând să fie luată de conducerea partidului, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.

28 afișări
Imaginea articolului Funar: PRM analizează încheierea unei alianţe politice sau electorale

Funar: PRM analizează încheierea unei alianţe politice sau electorale (Imagine: Mediafax Foto)

"Am discutat în Biroul Permanent şi aceste variante ale unor alianţe politice sau electorale. Cu cine se va ajunge, rămâne de văzut. Analizăm şi în Comitetul Director perspectiva de a merge, în continuare, singuri, şi perspectiva de a recurge la alianţe politice sau electorale", a afirmat Funar.

Potrivit acestuia, PRM nu a decis, încă, cu ce formaţiune politică va avea loc un dialog.

"Singura restricţie o avem faţă de UDMR", a precizat Funar.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici