Funar: Vom face echipă cu PDL şi PNG-CD la secţiile de votare

PRM vrea să facă echipă cu PDL şi PNG-CD pentru supravegherea numărării voturilor în secţii la alegeri, în vederea prevenirii fraudelor pregătite de "tripleta PSD, PNL, UDMR", a anunţat, sâmbătă, secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.

22 afișări
Imaginea articolului Funar: Vom face echipă cu PDL şi PNG-CD la secţiile de votare

Funar: Vom face echipă cu PDL şi PNG-CD la secţiile de votare (Imagine: Mediafax Foto)

"Vom căuta să facem o echipă la secţiile de votare cu reprezentanţii PDL şi PNG-CD şi să supraveghem corectitudinea desfăşurării alegerilor, inclusiv numărarea voturilor", a afirmat Funar, într-o conferinţă de presă.

Acesta a subliniat că s-a discutat, deja, cu preşedintele PNG-CD, George Becali, cu care PRM a căzut de acord să facă echipă.

"Am abordat şi pe unii din liderii PDL, urmează să fie abordat şi preşedintele Emil Boc şi luni să se discute această problemă în conducerea PDL. Am convingerea că şi PDL va accepta şi aşteptăm ca şi PDL să ni se alăture", a precizat Gheorghe Funar.

Potrivit acestuia, măsura de supraveghere în comun va fi luată în condiţiile în care "tripleta PSD, PNL, UDMR, care are şcoală de hoţi, i-a învăţat pe membri cum să fraudeze alegerile".

"Am aflat că PSD a pus la cale o altă modalitate de furat şi de modificare a votului. Au confecţionat deja bucăţi de ştampilă şi le-au dat celor din secţiile de votare pentru a lipi pe degete partea cauciucată. Au misiunea de a aplica ştampila pe buletinele de vot ale PRM, PNG-CD şi PDL, pentru a le anula", a explicat senatorul PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici