Funeriu, după şedinţa Guvernului: Premierul nu a vorbit cu miniştrii despre remaniere

Daniel Funeriu a declarat miercuri că nu ştie dacă va fi remaniat, el precizând că o analiză a activităţii sale o poate face numai premierul Emil Boc, ministrul Educaţiei precizând că el, în prezent, este ocupat numai cu începerea noului an şcolar.

16 afișări
Imaginea articolului Funeriu, după şedinţa Guvernului: Premierul nu a vorbit cu miniştrii despre remaniere

Funeriu, după şedinţa Guvernului: Premierul nu a vorbit cu miniştrii despre remaniere (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti, la finalul şedinţei Guvernului, dacă premierul a făcut referire la faptul că el sau alţi miniştri vor fi remaniaţi, Funeriu a răspuns: "Orice ministru este remaniabil din prima sa zi de mandat. Eu sunt foarte ocupat, acum, cu tot ceea ce înseamnă începutul de an şcolar şi vom vedea în câteva zile că veştile pentru începutul de an şcolar sunt bune".

Întrebat, de asemenea, dacă Emil Boc este mulţumit de activitatea sa, Daniel Funeriu a spus că numai "domnul prim-ministru trebuie să o spună".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici