Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la parţialele din 25 mai

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o funcţie de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile parţiale din 25 mai, au precizat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

714 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la parţialele din 25 mai

Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la parţialele din 25 mai (Imagine: Cristiana Sabau/Mediafax Foto)

Szabo este membru al organizaţiei PSD Ilfov şi locuieşte în Ilfov.

Sursele citate au arătat că PSD Ilfov va organiza un eveniment de lansare oficială a candidaturii Gabrielei Szabo, în perioada următoare.

Aceleaşi surse au precizat că în Colegiul 2 Satu Mare va candida social-democratul Ciprian Ardelean, consilier judeţean, în timp ce în Colegiul 3 Hunedoara va candida Sorin Marica, primar al comunei Sălaşu de Sus, ambele colegii fiind de deputat.

De asemenea, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu, a fost desemnat de PSD Gorj să candideze pe postul rămas vacant în Colegiul 2 după ce fostul senator Toni Greblă a fost numit judecător la Curtea Constituţională, transmite corespondentul MEDIAFAX. Costoiu, originar din Gorj, este aşteptat sâmbătă dimineaţă la Târgu Jiu, pentru a-şi depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile parţiale parlamentare este 5 mai, iar campania electorală este cuprinsă între 10 şi 24 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici