GALERIE FOTO - Sosirea invitaţilor la nunta nepotului regelui Mihai/ Edil: Unii au crezut că România e o ţară bananieră

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, declară că unii invitaţi din străinătate ai nepotului Regelui Mihai au crezut că România este o ţară bananieră. ”Foarte mulţi erau surprinşi de cum arată Sinaia, de cum arată România, se aşteptau la cu totul altceva”, a spus Oprea.

7468 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO - Sosirea invitaţilor la nunta nepotului regelui Mihai/ Edil: Unii au crezut că România e o ţară bananieră

GALERIE FOTO - Sosirea invitaţilor la nunta nepotului regelui Mihai/ Edilul din Sinaia: Unii au crezut că România e o ţară bananieră

Întrebat, duminică, la nunta nepotului Regelui Mihai, dacă a pregătit vreun moment special pentru invitaţii din străinătate, Vlad Oprea a răspuns că a participat, sâmbătă seara, la o recepţie pe care a oferit-o principele, la care au participat invitaţii din străinătate.

”Am cunoscut oameni din Marea Britanie, din Olanda, chiar şi din Australia. Foarte mulţi erau surprinşi de cum arată Sinaia, de cum arată România, se aşteptau la cu totul altceva, la o ţară sălbatică, la o ţară bananieră. Iată că lucrurile sunt total diferite. Chiar aşa mi-au spus. Unii dintre ei au fost pentru prima oară în Sinaia şi nu credeau că suntem în Europa decât cu numele”, a declarat primarul din Sinaia.

Potrivit edilului, invitaţii din străinătate ai nepotului Regelui Mihai au în program o vizită la Castelul Peleş, la muzeul oraşului Sinaia şi a domeniului schiabil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici