Gândul: Adrian Năstase polemizează pe blog cu „profesoara” de drept Elena Udrea

Bloggerul Adrian Năstase, fost premier şi lider al PSD, se luptă în drept constituţional, pe internet, cu secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, colaborator apropiat al preşedintelui Traian Băsescu.

3 afișări
Imaginea articolului Gândul: Adrian Năstase polemizează pe blog cu „profesoara” de drept Elena Udrea

Gândul: Adrian Năstase polemizează pe blog cu „profesoara” de drept Elena Udrea

În expozeul său intitulat ironic „Profesorul şi profesoara”, internautul Năstase, aflat pe lista miniştrilor trimişi la DNA pentru a fi cercetaţi penal, susţine că Udrea sare în ajutorul lui Traian Băsescu fără a ţine cont de realitatea juridică.

Pornind de la ideea postată pe blogul ei, conform căreia miniştrii-parlamentari pot fi anchetaţi fără avizul Parlamentului, Adrian Năstase arată că decizia Curţii Constituţionale, la care face trimitere şi Udrea, stipulează exact contrariul.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici