Gândul: Iliescu sare pe „diabolicul“ Boc. PSD are un plan anti-Băsescu

„Poate că premierul nu a înţeles că este o lege anticonstituţională. Poate că a greşit – errare humanum est – dar dacă doreşte să persevereze în greşeală, devenind diabolic, atunci eu îi spun că voi incita toţi miniştrii şi parlamentarii partidului nostru, pentru a respinge un astfel de proiect”, a declarat, pentru Gândul, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, imediat după ce premierul Boc a anunţat că nu renunţă şi că va promova, în procedură de urgenţă, un proiect de lege prin care va interzice cumulul pensiei cu salariul.

14 afișări
Imaginea articolului Gândul: Iliescu sare pe „diabolicul“ Boc. PSD are un plan anti-Băsescu

Gândul: Iliescu sare pe „diabolicul“ Boc. PSD are un plan anti-Băsescu

„Păi, Boc ar trebui să mulţumească Curţii Consti­tuţionale că l-a scos basma curată şi că l-a salvat dintr-o mare prostie", a mai spus Iliescu.

Află care este planul anti-Băsescu al PSD pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici