Gândul: Luxten, lipitor de afişe pentru Murgeanu

Firma Luxten Lighting Company, care asigură iluminatul public al Capitalei şi furnizează energie electrică pentru transportul în comun, s-a implicat în campania electorală. Ieri, muncitorii cocoţaţi pe utilajele firmei au legat de stâlpi banere cu fotografia şi sloganul de campanie al candidatului PLD la Primăria sectorului 1, Răzvan Murgeanu, informează Gândul.

38 afișări
Imaginea articolului Gândul: Luxten, lipitor de afişe pentru Murgeanu

Gândul: Luxten, lipitor de afişe pentru Murgeanu

Cititorii au postat pe adresa de Internet a ziarului Gândul fotografii cu angajaţii firmei, în timp ce ridicau cu macaralele „de schimbat becuri” bannerele candidatului PD-L la primăria Sectorului 1.

Citeşte tot articolul pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici