Geoană anunţă contestarea alegerilor la CC şi BEC

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, luni, decizia partidului de a contesta alegerile la Curtea Consituţională şi la Biroul Electoral Central, vorbind despre fraudarea votului şi despre faptul că Traian Băsescu i-a "furat" mandatul de preşedinte.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană anunţă contestarea alegerilor la CC şi BEC

Geoană anunţă contestarea alegerilor la CC şi BEC (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

El a spus că se pare că suspiciunile privind fraudarea alegerilor sunt întemeiate.

Geoană a acuzat proasta organizare a alegerilor.

El a spus că CEx al PSD a decis în unanimitate contestarea alegerilor la CC, urmând ca la BEC să fie depuse dovezile de fraudare.

Geoană a spus că Traian Băsescu i-a furat mandatul.

Anterior, surse social-democrate declraseră că liderii PSD au decis, luni seară, să continue contestarea alegerilor în toate modurile posibile, inclusiv la BEC şi CC, urmând să fie adunate probele necesare pentru demonstrarea fraudelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici