Geoană: Băsescu a anunţat data retragerii din Irak fără consultarea CSAT

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană a declarat că preşedintele Traian Băsescu a anunţat retragerea din Irak "la o dată specifică" fără a se fi consultat în prealabil cu CSAT, liderul PSD menţionând că la nivelul Parlamentului se va anunţa, săptămâna viitoare, o anchetă în legătură cu acest subiect.

18 afișări
Imaginea articolului Geoană: Băsescu a anunţat data retragerii din Irak fără consultarea CSAT

Geoană: Băsescu a anunţat data retragerii din Irak fără consultarea CSAT (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus, într-o conferinţă de presă, că săptămâna viitoare se va anunţa o anchetă în legătură cu modul în care preşedintele şi ministrul Apărării au acţionat în legătură cu retragerea din Irak.

Liderul PSD l-a acuzat pe Traian Băsescu că a folosit simbolurile Armatei în scop electoral, menţionând vizitele pe care şeful statului le-a efectuat, recent, în Irak şi Afganistan.

El a anunţat "oficial" că solictă modificarea prevederilor din acordul cu PDL referitoare la includerea în categoria membrilor CSAT a preşedintelui Senatului.

Geoană, a anunţat că se retrage din CSAT, el invocând faptul că nu admite folosirea imaginii pozitive a Armatei în scop electoral şi partizan de către preşedintele Băsescu, făcând referire la "acţiunile electorale" ale şefului statului din ultimele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici