Geoană: Boc este un fel de Toma necredenciosul

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a infirmat, vineri, declaraţiile liderului PD, Emil Boc, potrivit căruia PSD ar urmări, prin negocieri cu PNL, să ocupe ministerele deţinute în trecut de democraţi.

2 afișări
Imaginea articolului Geoană: Boc este un fel de Toma necredenciosul

Geoană: Boc este un fel de Toma necredenciosul

Geoană a negat informaţiile vehiculate atât de liderul PD, Emil Boc, cât şi de o parte a presei, potrivit cărora ar exista negocieri secrete între social-democraţi şi liberali pentru ca PSD să primească anumite ministere.

"Eu cred că lui Emil Boc nu îi vine să creadă că ceea ce a încercat cu disperare să facă şi nu a reuşit, împreună cu Traian Băsescu, să dărâme Guvernul Tăriceanu, se va întâmpla. Este un fel de Toma necredinciosul, se va convinge", a spus liderul PSD.

Întrebat de ziarişti dacă sunt adevărate informaţiile vehiculate în presă, referitoare la pretinse negocieri PSD-PNL pentru împărţirea ministerelor, Geoană a negat categoric.

"Am spus că nu există niciun contact cu niciun partid politic până în clipa în care moţiunea va fi redactată, pentru a discuta voturile pe care le vom avea pentru trecerea moţiunii şi apoi să vedem programul de guvernare. Până acum nu a fost niciun contact între noi şi alt partid politic", a declarat liderul PSD.

El a calificat astfel de informaţii ca fiind "intoxicări bine intenţionate".

"Eu ştiu intoxicările care circulă în presă, şi a apărut o ştire pe surse bine informate, care sunt intoxicări bine intenţionate. Ba că am discuta cu PD să facem guvern cu ei şi să ne dea sau să luăm noi nu ştiu câte ministere, cu PNL la fel", a comentat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici