Geoană către Băsescu: Acum cinci ani îl acuzaţi pe Oprea că fură alegerile, acum îl vreţi ministru - VIDEO

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a spus, joi seară, în confruntarea cu Traian Băsescu, că acesta îl acuza acum cinci ani pe Gabriel Oprea că fură alegerile pentru Adrian Năstase, iar acum îl vrea "paznic la oi" la conducerea Ministerului Internelor.

15 afișări
Imaginea articolului Geoană către Băsescu: Acum cinci ani îl acuzaţi pe Oprea că fură alegerile, acum îl vreţi ministru - VIDEO

Geoană către Băsescu: Acum cinci ani îl acuzaţi pe Oprea că fură alegerile, acum îl vreţi ministru

Geoană a intervenit după ce Traian Băsescu l-a întrebat dacă, atunci când i-a spus lui Klaus Iohannis că va avea ultimul cuvânt în desemnarea miniştrilor, l-a consultat şi pe Marian Vanghelie.

"În aceeaşi logică, l-aţi putea pune mâine pe Vanghelie prim-ministru sau, dacă vrea sufleţelul doamnei Udrea, aţi putea s-o puneţi pe doamna Udrea prim-ministru", a spus Geoană.

La intervenţia lui Geoană, Băsescu a replicat, rugându-l pe candidatul PSD să respecte femeile şi să nu le folosească din calcule electorale.

Vezi aici video

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici