Geoană despre Băsescu-Năstase: Ce au făcut în viaţa lor anterioară e problema domniilor lor

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că discuţiile privind vizita lui Năstase acasă la Băsescu sunt "simpatice" când au loc între lideri politici, dar irelevante pentru românul obişnuit, el apreciind că dezgroparea morţilor de acum cinci ani nu interesează pe nimeni.

11 afișări
Imaginea articolului Geoană despre Băsescu-Năstase: Ce au făcut în viaţa lor anterioară e problema domniilor lor

Geoană despre Băsescu-Năstase: Ce au făcut în viaţa lor anterioară e problema domniilor lor (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Să se lămurească domnul Băsescu cu domnul Năstase. Ce au făcut în viaţa lor anterioară e problema domniilor lor", a comentat Geoană schimbul de replici dintre Băsescu şi Năstase, desfăşurat miercuri dimineaţă în media.

"Dacă dezgropăm morţii de acum cinci ani de zile nu cred că interesează pe cineva. Lumea vrea să vadă ce se întâmplă în următorii cinci ani de zile. Ce a fost în trecut este important, dar nerelevant pentru preocupările de azi ale românilor. Cred că acest tip de discuţii sunt simpatice între lideri politici, dar irelevante pentru omul obişnuit din România", a mai spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici