Geoană despre Rus: Mă bucur că şi-a recăpătat apetitul pentru politică

Liderul PSD, Mircea Geoană, se declară "bucuros" că Ioan Rus, fostul preşedinte al PSD Cluj, care i-a cerut să intervină pentru schimbarea temelor de dezbatere publică din România, "şi-a recăpătat apetitul pentru politică".

20 afișări
Imaginea articolului Geoană despre Rus: Mă bucur că şi-a recăpătat apetitul pentru politică

Geoană despre Rus: Mă bucur că şi-a recăpătat apetitul pentru politică (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus, ca reacţie la solicitarea lui Ioan Rus, că sfaturile bune sunt utile.

În opinia lui Geoană, Rus a făcut un comentariu politic, ceea ce înseamnă că "şi-a recăpătat apetitul pentru politică".

"A fost un comentariu politic şi mă bucur că Ioan Rus, Ucu Rus cum ne place să îi spunem între prieteni, şi-a recăpătat apetitul pentru politică, e un semn bun şi sunt convins că sfaturile bune sunt utile pentru cei care sunt activi în politica la vârf a României”, a spus Geoană.

Fostul preşedinte al PSD Cluj, Ioan Rus, i-a cerut, vineri, liderului partidului, Mircea Geoană, să intervină pentru schimbarea temelor de dezbatere publică din România, astfel încât să se treacă de la "perdelele lui Udrea" la soluţii pentru ieşirea din criză.

Rus, care este administratorul unei firme de import automobile, a declarat, la o masă rotundă intitulată "Plan de acţiune pentru ieşirea din criză", la care a fost prezent Mircea Geoană, că nu este deloc optimist cu privire la ieşirea din criză, în condiţiile în care se fac dezbateri publice despre consumatorii de bani de la buget şi nu despre producătorii de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici