Geoană: Domnul Băsescu îşi face câte un duşman în funcţie de interesul de moment pe care îl are

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Craiova, că atacul şefului statului Trian Băsescu la justiţie face parte din strategia sa de a-şi găsi "câte un duşman imaginar" pentru "interesul de moment" pe care îl are, în acest caz fiind vorba de validarea judecătorilor la CSM.

15 afișări
Imaginea articolului Geoană: Domnul Băsescu îşi face câte un duşman în funcţie de interesul de moment pe care îl are

Geoană: Domnul Băsescu îşi face câte un duşman în funcţie de interesul de moment pe care îl are

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Craiova, că atacurile lui Traian Băsescu la adresa justiţiei sunt "nepermise", în opinia sa şeful statului având un "interes imediat" în a face asemenea declaraţii.

"Domnul Băsescu îşi face câte un duşman în funcţie de interesul de moment pe care îl are. O dată este Parlamentul, astăzi este justiţia, pentru că în Senat este un vot pe CSM şi doreşte să scape de câţiva dintre judecătorii propuşi de către profesiunea magistraţilor. Este o manieră pe care deja am văzut-o şi pe care nimeni nu o mai crede, de a găsi duşmani imaginari, pentru a justifica un scop politic imediat. Scopul politic este de a pune mâna şi influenţa pe zona încă independentă din justiţie şi de fapt aceasta este explicaţia pentru mesajele foarte brutale şi nepermise pe care un şef de stat nu are voie să le facă la adresa justiţiei româneşti", a afirmat Mircea Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că niciun sistem de justiţie din UE nu a făcut atâta rău vreunei ţări precum cel românesc, apreciind că CSM nu a funcţionat corespunzător în mandatul trecut şi "a adus România acolo unde a adus-o din punctul de vedere al credibilităţii".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici