Geoană: Duminică am alt program, voi participa doar la dezbaterea IPP de miercuri

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declinat, sâmbătă, invitaţia lui Traian Băsescu la o confruntare pentru ziua de duminică, motivând că are alt program şi precizând că va proceda în turul doi exact ca şi în primul tur în ceea ce priveşte dezbaterile televizate.

15 afișări
Imaginea articolului Geoană: Duminică am alt program, voi participa doar la dezbaterea IPP de miercuri

Geoană: Duminică am alt program, voi participa doar la dezbaterea IPP de miercuri (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Geoană a spus că în ceea ce priveşte confruntările televizate între candidaţi, va proceda şi în turul doi la fel ca în turul întâi.

El a menţionat că a primit o invitaţie de la IPP, pentru o confruntare, miercuri, cu Traian Băsescu, într-un format asemănător celei de la sfârşitul turului 1, pe care o va accepta.

Întrebat dacă acceptă provocarea lui Traian Băsescu de a avea o confruntare duminică, la Parlament, în orice format îi convine şi moderată de cine alege, Geoană a argumentat că se va afla la Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici