Geoană: Îmi pun experienţa internaţională inclusiv la dispoziţia preşedintelui, dacă mi-o va cere

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, că rolul CSAT trebuie "regândit", din perspectiva urmăririi interesului naţional, arătându-se dispus să-şi pună experienţa intenaţională inclusiv la dispoziţia preşedintelui Băsescu, dacă va fi solicitat.

20 afișări
Imaginea articolului Geoană: Îmi pun experienţa internaţională inclusiv la dispoziţia preşedintelui, dacă mi-o va cere

Geoană: Îmi pun experienţa internaţională inclusiv la dispoziţia preşedintelui, dacă mi-o va cere (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştiu că înseamnă şi modificare de Constituţie, ca denumire cel puţin, dar denumirea nu ne împiedică la revenirea Parlamentului din vacanţa parlamentară să lucrăm la legea CSAT-ului", a spus Geoană.

Geoană a mai spus că şi strategia de securitate naţională trebuie regândită, la fel ca şi "mecanismele instituţionale de adaptare a strategiilor şi a concertării naţionale în situaţii de criză".

"Domnul preşedinte Iliescu, când era preşedintele României, nu ezita să-i cheme pe Coposu, pe Câmpeanu şi pe Raţiu la consultare la Cotroceni atunci când erau momente de criză la adresa statului şi, dacă erau prieteni între ei, înseamnă că eu şi donmnul Băsescu suntem amici intimi", a comentat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici