Geoană, în deschiderea Congresului: Partidul va ieşi mai întărit, cu o imagine consolidată

Preşedintele PSD, Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, în deschiderea Congresului PSD, că formaţiunea va ieşi mai întărită în urma acestui congres şi a făcut un apel ca Hora Unirii să reprezinte şi mesajul general al evenimentului.

13 afișări
Imaginea articolului Geoană, în deschiderea Congresului: Partidul va ieşi mai întărit, cu o imagine consolidată

Geoană, în deschiderea Congresului: Partidul va ieşi mai întărit, cu o imagine consolidată (Imagine din arhivă; Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"Vreau să vă spun şi să vă rog ca acest imn al partidului, Hora Unirii, să reprezinte şi mesajul general al acestui congres: Unitate, unitate şi unitate, democraţia şi competiţia nu trebuie să ne împiedice să fim buni colegi şi buni prieteni", a spus Geoană.

El a arătat că partidul va ieşi mai întărit din acest congres, cu o imagine consolidată în faţa cetăţenilor.

În deschiderea Congresului au fost votate componenţa prezidiului, format din preşedinte, preşedinte de oaoare, secretar general, preşedintele CN, vicepreşedinţi şi liderii organizaţiilor de femei, tineret şi pensioanri.

Congresul a mai votat ordinea de zi şi componenţa comisiei de validare a alegerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici