Geoană îşi depune, miercuri, candidatura la BEC

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, îşi va depune, miercuri, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile pentru preşedinţie, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Victor Ponta.

9 afișări
Imaginea articolului Geoană îşi depune, miercuri, candidatura la BEC

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PSD îşi va depune candidatura la ora 13, conform deciziei luate, marţi, de echipa de campanie.

Surse din interiorul echipei au declarat că, până acum, social-democraţii au centralizat peste două milioane şi jumătate de semnături de susţinere a candidaturii lui Mircea Geoană.

Pe de altă parte, potrivit unor surse din PDL, preşedintele Traian Băsescu îşi va depune, miercuri, la ora 14.00, candidatura la Biroul Electoral Central, democrat-liberalii strângând până marţi aproximativ două milioane de semnături pentru susţinerea acestuia la prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici