Geoană: Lumea aşteaptă de la PSD soluţii reale, şi nu desene pe dealurile Bucovinei

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Suceava, într-o conferinţă de presă, că în această campanie populaţia aşteaptă de la PSD soluţii şi răspunsuri reale la probleme grele cu care se confruntă ţara, şi nu o luptă pentru recorduri mondiale sau desene pe dealurile Bucovinei.

26 afișări
Imaginea articolului Geoană: Lumea aşteaptă de la PSD soluţii reale, şi nu desene pe dealurile Bucovinei

Preşedintele PSD, Mircea Geoană (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"În această campanie unii se luptă pentru recordurile mondiale, alţii se luptă cu doamnele sau domnişoarele din politică. Şi eu aş putea să spun că pe dealurile Bucovinei s-ar putea face cu uşurinţă orice fel de desen, orice fel de scriere, cu bordurile de la Bucureşti. Sau aş putea spune, văzând afişele foarte mari cu anumiţi candidaţi independenţi, că poate ne apucăm să cultivăm marijuana ca soluţie pentru agricultură", a spus Geoană.

El a arătat însă că lucrurile sunt mult mai serioase şi problemele sunt mult mai profunde.

"Lumea aşteaptă de la cel mai serios şi competent partid din România soluţii reale şi răspunsuri reale la problemele grave cu care se confruntă", a spus Geoană.

Liderul PSD a făcut astfel referire la participarea preşedintelui Traian Băsescu la stabilirea recordului mondial privind cea mai mare îmbărţişare, la declaraţiile lui Crin Antonescu potrivit cărora România este o ţară care "a făcut vedete din toate pipiţele", dar şi la declaraţiile recente ale Elenei Băsescu, privind legalizarea drogurilor uşoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici