Geoană: Miniştrii PSD pleacă dacă Nica e revocat

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, că propunerea premierului ca social-democraţii să numească un interimar la MAI nu schimbă situaţia şi a reiterat faptul că miniştrii PSD se retragă odată cu semnarea revocării lui Dan Nica de la Ministerul de Interne.

21 afișări
Imaginea articolului Geoană: Miniştrii PSD pleacă dacă Nica e revocat

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană a precizat că a avut o discuţie telefonică, marţi dimineaţă, cu premierul Emil Boc, în cursul căreia a reluat afirmaţiile din scrisoarea deschisă adresată acestuia, spunându-i că argumentele pentru revocarea lui Nica sunt inacceptabile.

El a spus că decizia PSD este ca miniştrii social-democarţi să-şi prezinte demisia de onoare dacă Nica este revocat.

Mircea Geoană a reluat afirmaţiile potrivit cărora în spatele demersului lui Boc de revocare a lui Nica se află preşedintele Traian Băsescu, iar motivaţia gestului este electorală.

Preşedintele PSD Mircea Geoană i-a adresat, marţi, o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu, în care îi cere să se achite de obligaţiile constituţionale privind funcţionarea instituţiilor şi îi solicită să oprească criza politică ce poate izbucni din remanierea lui Dan Nica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici