Geoană: Miza se mută către 25 octombrie, data cea mai probabilă de dezbatere a moţiunii de cenzură

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, înaintea Congresului PSD, că moţiunea de cenzură pe care PSD şi PNL intenţionează să o depună luni ar putea fi dezbătută în Parlament în data de 25 octombrie.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Miza se mută către 25 octombrie, data cea mai probabilă de dezbatere a moţiunii de cenzură

Geoană: Miza se mută către 25 octombrie, data cea mai probabilă de dezbatere a moţiunii de cenzură (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"Îndrăznesc să spun că miza se mută de azi, 16 octombrie, către 25 octombrie, data cea mai probabilă de dezbatere în Parlament a moţiunii de cenzură pe care o vom introduce, împreună cu alte partide, cel mai probabil mâine", a declarat Mircea Geoană.

El a mai spus că speră că opoziţia va avea succes în acest demers.

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că textul moţiunii de cenzură va fi aprobat luni de către Birourile permanente ale PSD, PNL şi PC, urmând ca moţiunea să fie depusă la Parlament luni după-amiază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici