Geoană: Oprescu va avea tot sprijinul consilierilor PSD în proiecte de interes pentru Capitală

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, după şedinţa Consiliului PSD Bucureşti, că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va beneficia de întreg sprijinul consilierilor generali ai PSD, acolo unde există proiecte de interes pentru Bucureşti.

18 afișări
Imaginea articolului Geoană: Oprescu va avea tot sprijinul consilierilor PSD în proiecte de interes pentru Capitală

Geoană: Oprescu va avea tot sprijinul consilierilor PSD în proiecte de interes pentru Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie despre conduita politică pe care consilierii noştri municipali şi de sector o vor avea în cadrul CGMG şi al consiliilor locale de sector. Din punctul de vedere al PSD, dorim să acordăm întreg sprijinul nostru primarului general Sorin Oprescu, acolo unde există proiecte de interes pentru dezvoltarea Capitalei", a precizat Geoană.

El a detaliat, menţionând că sprijinul consilierilor PSD se referă la proiectul de mare infrastructură, proiectul de zonă metropolitană, de protejare a spaţiilor verzi şi de aducere a transparenţei în actul de guvernare al Bucureştiului.

"Conduita noastră va fi de sprijin necondiţionat pentru Sorin Oprescu în efortul de a dezvălui toate fărădelegile şi corupţia generalizată care a domnit în Primăria Generală în ultimii opt ani. Sorin Oprescu a fost ales ca un element de schimbare, care să acţioneze ca un turnesol în ceea ce priveşte demascarea corupţiei din Primăria Generală", a adăugat liderul PSD.

El i-a transmis lui Oprescu să nu se lase "încălecat" de majoritatea PDL-PNG de la CGMB.

"Îi vom fi alături în proiectele bune pentru Bucureşti şi vom fi extrem de vigilenţi ca această promisiune de aflare a întregului adevăr despre ce s-a întâmplat în opt ani în Primărie să se întâmple. Acesta este mandatul pe care l-am încredinţat consilierilor noştri generali", a conchis Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici