Geoană: "Pasul cel mare pe care îl aştept este plecarea lui Băsescu de la Cotroceni"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Târgovişte, că pasul cel mare pe care de-abia îl aşteaptă este plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni pentru că are "chef de revanşă" şi să le arate "ăstora cine sunt cei mai buni" .

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: "Pasul cel mare pe care îl aştept este plecarea lui Băsescu de la Cotroceni"

Geoană: "Pasul cel mare pe care de-abia îl aştept este plecarea lui Băsescu de la Cotroceni"

"Din aceste alegeri trebuie să se nască alternativa, depinde de noi să arătăm că suntem principala forţă. Am un chef de revanşă şi să le arătăm ăstora cine sunt cei mai buni. Şi am un chef să mă răzbun pentru umilinţele pe care le-au înghiţit primarii mei în toată ţara. Că de trei ani de zile ascult ce li se întâmplă colegilor mei. De trei ani ascult cum sunt daţi afară de la serviciu membrii de familie ai primarilor mei doar pentru că sunt PSD-işti. Vreau să conduc România cu partidul acesta pentru că ştim să facem un lucru mai bun pentru ţară, dar vreau în acelaşi timp să le dau demnitatea şi să putem să ne ridicăm şi să spunem: aşa nu se mai poate, este vremea schimbării", a afirmat, vineri, Geoană, cu ocazia lansării ofertei electorale şi a candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare.

Potrivit liderului PSD, primul pas al schimbării este în 25 noimbrie, al doilea mare pas al schimbării este în iunie anul viitor, iar al treilea este câştigarea de către partid a alegerilor parlamentare şi formarea Guvernului.

"Şi pasul cel mare pe care de-abia îl aştept este plecarea lui Băsescu de la Cotroceni. Aşa să ne ajute Dumnezeu şi aşa vă vreau şi în anii următori", a mai declarat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici