Geoană: PSD va discuta cu PC numai după clarificările interne din acest partid

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că o eventuală discuţie cu anumite tabere din PC nemulţumite de rezultatul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii ar putea avea loc numai după clarificările interne din PC.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: PSD va discuta cu PC numai după clarificările interne din acest partid

Geoană: PSD va discuta cu PC numai după clarificările interne din acest partid

Întrebat despre o eventuală cooptare a nemulţumiţilor din PC, după ce Daniela Popa a fost aleasă în funcţia de preşedinte al acestui partid, Geoană a răspuns: "Discuţia cu conservatorii poate avea loc numai în condiţiile în care şi ei îşi clarifică opţiunea politică şi ideologică".

El a adăugat că, deocamdată, PSD este interesat de coagularea unei platforme de stânga cu partidele ecologiste şi federaţii ale pensionarilor şi sindicatelor.

"Noi am avut o relaţie cu PUR, care a fost bună până la un anumit moment, dar după aceea ei au ales o altă cale. Pentru interesul lor şi şi pentru interesul României, au ales să meargă cu Băsescu. Pentru interesul lor şi pentru interesul României, s-a dovedit că au greşit", a mai spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici