Geoană: Regret decizia lui Corlăţean

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi seara, la Senat, că regretă decizia lui Titus Corlăţean de a-şi depune mandatul de secretar general al partidului şi că va propune, luni, Comitetului Executiv Naţional, un interimat, până la Congres, pentru această funcţie.

18 afișări
Imaginea articolului Geoană: Regret decizia lui Corlăţean

Geoană: Regret decizia lui Corlăţean (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a spus că respectă decizia lui Corlăţean de a-şi depune mandatul de secretar general al PSD şi că o regretă.

El a precizat că va face luni, în cadrul Comitetului Executiv Naţional, o propunere pentru ocuparea acestei funcţii, cu titlu interimar, până la alegerile din cadrul Congresului.

Surse din PSD au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că actualul vicepreşedinte Liviu Dragnea ar putea fi cel propus de Geoană pentru a asigura interimatul pentru această funcţie.

Dragnea este, potrivit aceloraşi surse, opţiunea principală a majorităţii liderilor pentru a prelua Ministerul Administraţiei şi Internelor şi intenţionează să candideze pentru postul de secretar general al PSD, la alegerile din cadrul Congresului, ca o garanţie pentru o eventuală pierdere a portofoliului ministerial.

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a decis să renunţe la funcţia de secretar general al PSD şi l-a informat, inclusiv în scris, încă din decembrie, pe preşedintele partidului, Mircea Geoană.

Citeşte şi:

Corlăţean renunţă la funcţia de secretar general al PSD

Dragnea vizează şi funcţia de secretar general al PSD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici