Geoană: Să îşi bage şi Băsescu picioarele în apă

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, i-a recomandat, luni, preşedintelui Traian Băsescu să îşi bage, la rândul său, picioarele în apă, el făcând această afirmaţie înainte de şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD.

47 afișări
Imaginea articolului Geoană: Să îşi bage şi Băsescu picioarele în apă

Geoană: Să îşi bage şi Băsescu picioarele în apă (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Să şi le bage şi dânsul în apă", a răspuns liderul social-democrat, întrebat despre afirmaţia şefului statului potrivit căreia partidele ar trebui să îşi bage picioarele în apă rece, referitor la disputa PSD-PDL.

Andronescu: Social-democraţii analizează situaţia

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, înainte de a intra în sala de şedinţă, că deocamdată social-democraţii analizează situaţia care s-a ivit.

Ea a răspuns negativ la întrebarea dacă miniştrii PSD vor demisiona în bloc. "Nu ne dorim în niciun fel, şi acest lucru a fost răspicat spus de toată lumea, nu ne dorim să declanşăm o criză de guvern într-un moment foarte dificil pentru ţară şi cine face acest lucru trebuie să îşi asume toate responsabilităţile ce decurg", a afirmat ea.

Întrebată despre oferta preşedintelui Traian Băsescu de a media în ceea ce priveşte situaţia creată, Andronescu a arătat că şeful statului are acest rol de a media "într-o situaţie de criză cum este acesta" şi că fiecare trebuie să îşi asume rolul derivat din Constiruţie.

Referitor la afirmaţia lui Băsescu potrivit căreia partidele ar trebui să îşi bage picioarele în apă, ministrul a subliniat că nu PSD a declanşat acest moment.

Ilie Sârbu: Biroul Permanent nu a luat decizia demisiei în bloc

Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat, pe de altă parte, întrebat despre posibilitatea unei demisii în bloc a ministrilor PSD, că o astfel de decizie nu a fost luată de Biroul Permanent. "Nu. O să vă comunicăm după întâlnirea de la ora 17", a arătat el, întrebat despre acestă variantă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, referindu-se la disputa PSD-PDL, că "ar fi bine ca ambele partide să-şi bage picioarele în apă rece", precizând că, dacă cele două formaţiuni vor dori o întâlnire cu el, atunci îşi va găsi timp pentru aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici