Geoană: Voi acţiona pentru a reda adevăraţilor membri şi simpatizanţi PSD un partid profund democratic

Mircea Geoană susţine că nu doreşte o o ruptură a PSD, dar spune că va chema alături de el într-un nou proiect politic pe cei care "cred într-o stânga adevărată, europeană", inclusiv din PSD, dacă "frica sau complicitatea unora vor face ca partidul să rămână prizonierul aceleiaşi clici" de la vârf.

202 afișări
Imaginea articolului Geoană: Voi acţiona pentru a reda adevăraţilor membri şi simpatizanţi PSD un partid profund democratic

Geoană: Voi acţiona pentru a reda adevăraţilor membri şi simpatizanţi PSD un partid profund democratic (Imagine: Civtor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Singurul meu interes este să dau milioanelor de români care m-au votat şansa de a fi reprezentaţi de un partid de stânga autentic", a scris Geoană, miercuri, pe contul său de Facebook.

El susţine că va "acţiona cu toată energia pentru a reda adevăraţilor membri şi simpatizanţi ai PSD un partid profund democratic, modern şi deschis către societate, eliberat de minciună, corupţie şi impostură".

"Nu doresc să provoc o ruptură a partidului pe care l-am condus. Dacă însă frica, comoditatea sau complicitatea unora vor face ca PSD să rămână prizonierul aceleiaşi clici corupte şi dictatoriale de la vârful său, atunci voi avea datoria de a chema alături de mine într-un nou proiect politic pe toţi acei oameni integri care cred într-o stânga adevărată, modernă şi europeană, deschis colegilor din PSD, dar şi oamenilor de stânga care se simt nereprezentaţi de actualul PSD şi de clasa politică românească", adaugă Geoană.

Senatorul Mircea Geoană a fost exclus din PSD într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului de la sfârşitul lunii noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici