Geoană: Voi rămâne o figură social-democrată importantă în România

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a declarat, după ce s-au anunţat rezultatele oficiale ale scrutinului în urma căruia a pierdut preşedinţia acestui partid, că va rămâne în continuare o figură publică şi o figură social-democrată importantă în România.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: Voi rămâne o figură social-democrată importantă în România

Geoană: Voi rămâne o figură social-democrată importantă în România (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Cu privire la soarta mea fiţi liniştiţi, o să rămân în continuare o figură publică importantă în România. Am să rămân întotdeauna o figură social-democrată importantă în România şi am să fiu întotdeauna alături de voi", i-a asigurat Mircea Geoană pe delegaţii care au rămas în sala Congresului.

El a menţionat că în viaţă sunt momente mai bune şi mai puţin bune.

"Am trecut o perioadă mai grea. Probabil că azi am plătit şi faptul că am ratat la mustaţă alegerile prezidenţiale. Sunt convins că vom câştiga alegerile parlamentare viitoare şi prezidenţiale din 2014",a mai arătat fostul lider social-democrat.

"Victore, succes şi succes noii echipe de conducere care se va instala, începând de mâine (n.r. - luni), la conducerea partidului", i-a urat el preşedintelui nou ales, Victor Ponta.

La ora transmiterii ştirii, Geoană a plecat de la Romexpo, unde s-a desfăşurat Congresul extraordinar al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici