George Simion, despre Francisc Tobă: Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat

Succes la Dragnea, i-a transmis liderul AUR, George Simion, lui Francisc Tobă, după ce acesta a anunţat că se alătură Alianţei Pentru Patrie: „Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat”.

6122 afișări
Imaginea articolului George Simion, despre Francisc Tobă: Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat

Francisc Tobă

„Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat. Succes la <patriotul> Dragnea. Lume pleacă, lume vine...”, scrie pe Facebook George Simion.

Reacţia liderului AUR vine după ce deputatul Francisc Tobă s-a alăturat Alianţei pentru Patrie, formaţiune în care va coordona la nivel naţional departamentul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Numele lui Francisc Tobă apare în dosarul represiunii de la Sibiu din timpul Revoluţiei din 1989. El a fost ales deputat de Braşov pe listele AUR. După alegeri, formaţiunea l-a exclus şi a cerut ca mandatul său să nu fie validat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
simion,
tobă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici