Gheorghe Flutur: Nu am de ce să rămân consilier. Proiectul meu politic este să relansez partidul

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, marţi, că nu-şi va prelua mandatul de consilier judeţean obţinut în urma alegerilor locale de duminică şi că proiectul său politic este să relanseze partidul pentru câştigarea alegerilor din toamnă.

637 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur: Nu am de ce să rămân consilier. Proiectul meu politic este să relansez partidul

Gheorghe Flutur (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că va renunţa la mandatul de consilier judeţean pe care l-a câştigat.

"Nu am de ce să rămân (consilier judeţean - n.r.). Proiectul meu politic este în continuare să relansez partidul aici la Suceava şi să fac parte şi din echipa mare pentru că avem foarte multă treabă pentru câştigarea alegerilor din toamnă", a spus liderul democrat liberal.

Prim-vicepreşedintele PDL a arătat că gestul Elenei Udrea de a demisiona din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti este un act de asumare a responsabilităţii, dar a menţionat că el nu are motiv să demisioneze din funcţiile politice.

"Eu sunt un om responsabil. Scorul politic al PDL cred că este cel care judecă aceste lucruri. Nu sunt un om care să nu facă o analiză la ce nu a mers, dar toate aceste lucruri la timpul lor", a mai spus liderul democrat-liberal.

Gheorghe Flutur a evitat să spună dacă va candida pentru un mandat de parlamentar.

În urma alegerilor de duminică, Gheorghe Flutur, care a pierdut funcţia de preşedinte al CJ Suceava, a obţinut un mandat de consilier judeţean, din cele 15 repartizate PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici