Ghiţă, despre propunerea lui Hellvig la şefia SRI: E ca şi cum Ponta m-ar fi propus pe mine

Deputatul Sebastian Ghiţă a comentat, luni, propunerea ca Eduard Hellvig să preia şefia SRI, făcută de preşedintele Klaus Iohannis, precizând că aceasta este similară cu propunerea sa pentru această funcţie, făcută de Victor Ponta, în situaţia în care acesta ar fi ajuns şef al statului.

1113 afișări
Imaginea articolului Ghiţă, despre propunerea lui Hellvig la şefia SRI: E ca şi cum Ponta m-ar fi propus pe mine

Sebastian Ghita (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"M-am şi gândit azi - să o luaţi doar ca o glumă, nu aşa s-ar fi întâmplat lucrurile - dar numirea unui apropiat politic şi a unui membru marcant din campania electorală a domnului Iohannis la SRI am văzut-o ca şi cum domnul Ponta, odată ajuns preşedinte, m-ar fi propus pe mine, şi cred că ar fi stârnit ca în Bulgaria, ştiu şi eu, probleme pe stradă cu oamenii", a spus Ghiţă despre propunerea lui Hellvig la şefia SRI.

El a arătat că se aştepta ca Iohannis să facă o propunere de nivelul fostului şef al SRI, George Maior, despre care a spus că a fost un garant al bunei funcţionări a SRI.

"Îl cunosc pe Eduard Hellvig destul de bine. Mă aşteptam din partea domnului Iohannnis să facă o nominalizare de nivelul domnului Maior, pe care toţi l-am respectat şi care a reprezentat un garant al bunei funcţionări a SRI-ului. Sper şi îmi doresc ca domnul Hellvig, odată votat, să fie într-adevăr un bărbat de stat şi să uite că vreodată a fost membru PNL, a fost membru în campania lui Crin Antonescu şi apropiat al lui Crin Antonescu", a spus Ghiţă.

El a arătat că se aşteaptă ca Hellvig să "iasă din politică de tot".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici