Gigi Becali candidează la alegerile europarlamentare pe listele PRM - VIDEO

Gigi Becali a fost convins de avocaţi, de familie, acceptând mâna frăţească ce i-a fost întinsă, respectiv să candideze la PE pe listele PRM, a anunţat, miercuri, la BEC, liderul partidului, C.V. Tudor, care a precizat că şi-a făcut o datorie de onoare oferindu-i lui Becali locul doi pe liste.

62 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali candidează la alegerile europarlamentare pe listele PRM - VIDEO

Gigi Becali candidează la alegerile europarlamentare pe listele PRM (Imaagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Pe listele depuse la BEC, la rubrica "profesie", în dreptul lui Gigi Becali este scris "tehnician", iar ca ocupaţie el este trecut ca om de afaceri.

Liderul PRM a declarat că Gigi Becali a semnat adeziunea la PRM şi că, la rândul său, i-a semnat carnetul de membru de partid, precizând că, prin acest gest, omul de afaceri nu şi-a trădat propriul partid, PNG.

Cu sau fără Gigi Becali am fi intrat în Parlamentul European

"Cu sau fără Gigi Becali am fi intrat în Parlamentul European. E momentul ca forţele iubitoare de ţară să candideze (pentru PE - n.r.)", a spus Vadim Tudor.

Vadim Tudor a spus că pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare nu sunt alţi membri ai PNG şi a precizat că este prematur să vorbească despre o eventuală fuziune între PRM şi PNG.

C.V. Tudor a făcut şi calcule privind scorul pe care ar putea să-l obţină în alegeri, el adunând procentele pe care le-ar avea PNG şi PRM ajungând la un procent de 7% despre care liderul PRM a spus că ar putea fi obţinut de la "electoratul naţionalist autentic".

Becali reprezintă "un simbol" şi are un suflet curat

Vadim Tudor a mai spus că Becali reprezintă "un simbol" şi are un suflet curat. Întrebat ce i-a transmis Becali din închisoare, C.V. Tudor a spus: "Mă iubeşte, mă pupă şi că va fi bine şi că are un moral bun şi noi contribuim la moralul lui".

Vadim Tudor a arătat că şi-a făcut o datorie de onoare prin faptul că i-a oferit lui Becali locul doi pe listele pe alegerile europarlamentare apreciind că finanţatorul Stelei "merită cu prisosinţă acest lucru".

"Sunt omul care apără toate cauzele aparent pierdute", a mai spus liderul PRM, care a precizat că i-a semnat lui Gigi Becali carnetul de membru al PRM.

El a ţinut să precizeze că a trecut peste orice polemică cu Becali, pentru că finanţatorul Stelei "are nevoie de ajutor".

Vadim Tudor a apreciat că Becali se află pe nedrept în detenţie.

Gigi Becali se află în arest pentru 29 de zile, fiind acuzat de lipsire de libertate în mod nelegal.

Video stirileprotv.ro: Vezi cum se insultau Becali şi Vadim, în urma cu 2 ani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici