Giugula: Blaga "l-a făcut scăpat" pe Hayssam

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 3, Doru Giugula, l-a acuzat, miercuri, pe candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, că, în calitate de ministru de Interne, "l-a făcut scăpat" pe sirianul Omar Hayssam şi că a plagiat "Harta soluţiilor" pentru Bucureşti.

22 afișări
Imaginea articolului Giugula: Blaga "l-a făcut scăpat" pe Hayssam

Giugula: Blaga "l-a făcut scăpat" pe Hayssam (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Blaga îndrăzneşte să participe la o competiţie pentru o funcţie publică în situaţia în care nu a avut curajul să îşi prezinte demisia din funcţia de ministru de Interne atunci când l-a făcut scăpat de Omar Hayssam", a declarat Giugula.

"În orice ţară civilizată o asemenea faptă îl scoate definitiv din viaţa publică pe acel politician şi nu va mai putea reveni niciodată. La noi este invers. Se pare că este o faptă de glorie a domnului Blaga că a făcut această activitate şi a răspuns la telefoane politice pentru a-l face scăpat pe Omar Hayssam", a continuat Giugula.

El a ţinut, totodată, să îl întrebe pe Vasile Blaga cum va reuşi să "controleze", în eventualitatea în care va ieşi Primar General, firma Luxten, în condiţiile în care a luat bani de la această firmă, ca angajat cu contract de colaborare.

Gigula l-a acuzat, totodată, pe Blaga de plagiat în ceea ce priveşte programul său pentru Primăria Capitalei.

"Acum câteva zile Vasile Blaga a prezentat public, stând călare pe o hartă, cum vede el dezvoltarea Bucureştiului. Pentru cine nu ştie, aceasta este harta din programul JAICA, pe care l-a copiat şi îl prezintă electoratului ca pe propria idee. Este o minciună cruntă. Pentru acest plagiat domnul Oprescu era să nu intre în alegeri", a mai spus Giugula.

Giugula a arătat că Vasile Blaga nu va intra în turul doi de scrutin. Potrivit lui Giugula, în turul secund vor intra Cristian Diaconescu, candidatul PSD, şi Ludovic Orban, candidatul PNL.

Candidatul PDL, Vasile Blaga, şi-a lansat, luni, "Harta soluţiilor" la problemele Bucureştiului, programul fiind structurat pe două capitole: "De voie", cu răspunsurile "stringente" pentru Capitală, şi "De nevoie", cu soluţiile pentru ca oraşul să devină "plăcut" pentru locuitorii săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici