Gorghiu, despre Predoiu: Cu toţii suntem supuşi unor erori, important e că şi-a cerut scuze

„Cu toţii suntem supuşi unor erori, important e că şi-a cerut scuze şi că a recunoscut că a greşit”, spune Alina Gorghiu, după ce USR l-a chemat în Senat pe ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pentru a da explicaţii despre soţul fostei şefe DIICOT.

139 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre Predoiu: Cu toţii suntem supuşi unor erori, important e că şi-a cerut scuze

Cătălin Predoiu, Facebook

„Am văzut o declaraţie publică a senatorilor USR, nu a fost depusă această solicitare la Biroul Permanent, probabil că vor discuta acum la comitetul liderilor. Nu este niciun fel de problemă să primim, conform regulamentului, solicitări pentru a fi audiaţi miniştri, fie la ora ministrului în Parlament, fie să îi chemăm atunci când se depun moţiuni împotriva lor. Sunt proceduri la îndemâna Opoziţiei.. Dacă la comitetul liderilor se va formula această solicitare, există corepondenţă între Senat şi miniştri, data concretă la care se va prezenta. Cătălin Predoiu nu e prima dată când vine în Parlament, este deputat, nu e la primul mandat de deputat şi nici la primul mandat de ministru, ştie că trebuie să vină, când vom stabili de comun acord va veni şi îşi va exprima punctul de vedere”, afirmă preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, vicepreşedinte PNL.

Ea aminteşte că ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi-a cerut scuze pentru afirmaţia sa.

„A spus-o domnul ministru, a fost o gafă, a fost o eroare, se poate întâmpla oricui, arătaţi-mi o singură persoană din lumea asta care să nu facă gafe şi să nu greşească. Cu toţii suntem supuşi unor erori, important e că şi-a cerut scuze şi că a recunoscut că a greşit”, încheie Gorghiu.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, este invitat de USR miercuri, la Ora Guvernului, în Senat.

„În sfârşit am reuşit să obţinem ca Senatul României să invite oficial la Ora Guvernului pe Cătălin Predoiu, care are să dea explicaţii foarte clare în ceea ce priveşte intervenţia sa inacceptabilă în care a mers dincolo de ce este normal într-o justiţie corectă, explicând că el ştie deja cum va fi decizia într-o hotărâre judecătorească”, spune Radu Mihaiu.

Cătălin Predoiu a afirmat la Europa FM că soţul fostei şefe a DIICOT Giorgiana Hosu a fost achitat în cadrul unui proces, deşi nu există o sentinţă în acest sens. Ulterior, ministrul Predoiu şi-a cerut scuze publice, afirmând că avea informaţia „din surse neoficiale” şi nu a verificat-o.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici