Gorghiu: Nu voi solicita pază de la SPP. Doar demnitarii de rang înalt ar trebui să aibă protecţie

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a scris miercuri pe Facebook că nu va solicita pază de la SPP şi că, în opinia sa, doar demnitarii de rang înalt ar trebui să beneficieze de o astfel de protecţie, "cu decenţă şi fără abuzuri".

264 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Nu voi solicita pază de la SPP. Doar demnitarii de rang înalt ar trebui să aibă protecţie

Gorghiu: Nu voi solicita pază de la SPP. Doar demnitarii de rang înalt ar trebui să aibă protecţie (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Nu voi solicita pază de la SPP, deşi ordonanţa de urgenţă a guvernului deschide această posibilitate pentru liderii de partide. Nu am beneficiat niciodată de pază şi protecţie şi cred că ea trebuie rezervată doar demnitarilor de rang înalt. Cu decenţă şi fără abuzuri", a scris Gorghiu pe Facebook.

Guvernul a aprobat, pe 14 octombrie, o ordonanţă de urgenţă care stabileşte că liderii partidelor parlamentare vor avea şi ei dreptul la pază SPP, gratuit, la cerere şi cu aprobarea CSAT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici