Gorghiu: Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în faţă

„Ştim că seducţia extremismului este una periculoasă”, spune vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu. Ea afirmă că „Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în faţă” şi „nu au proiecte pentru comunităţile locale”.

289 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în faţă

Gorghiu: Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în faţă

„Ştim că seducţia extremismului este una periculoasă. Populismul, lipsa de proiecte şi de soluţii nu vor avea voturile pe care speră să le aibă pe 9 iunie. Se vede cu ochiul liber că partide ca AUR nu au oameni cu care să iasă în faţă. Aceste partide nu au proiecte pentru comunităţile locale”, spune Alina Gorghiu.

Ea afirmă că „toate proiectele de ţară ale României moderne poartă amprenta PNL”.

„Din ianuarie 1990, de la reluarea activităţii PNL, noi, cei din PNL, am fost cei care am susţinut parcursul european al României. Aderarea la NATO, UE, ridicarea MCV, pe 15 septembrie anul trecut, toate aceste proiecte de ţară poartă amprenta PNL. Partidul nostru crede ferm în destinul european al României. Acest destin fără fonduri europene, fără capitalurile private venite în România, fără ele, nu ştim unde era România astăzi. Avem milioane de conceţăceni în Spania, Italia şi alte ţări in Diaspora, călătoriile aeriene, de mâine, o să fie mult, mult mai uşoare.

Alina Gorghiu a pledat pentru votul de la 16 ani.

„Noi nu avem acest vot deşi era suficient să votăm iniţiativa din Parlament. Poate la următoarele alegeri pentru Parlamentul European o să generăm această dezbatere în spaţiul public”, încheie Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici