Grindeanu, către Drulă: „Ştie, doar se face că nu ştie şi aude selectiv”

  • „Cătălin Drulă ştie, doar se face că nu ştie şi aude selectiv”, este reacţia lui Sorin Grindeanu la criticile care i-au fost aduse de fostul ministru al Transporturilor.
  • Drulă a caracterizat drept gafă declaraţia lui Grindeanu, potrivit căruia ar fi în lucru doar 80 km de autostradă.
546 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, către Drulă: „Ştie, doar se face că nu ştie şi aude selectiv”

Grindeanu, către Drulă: „Ştie, doar se face că nu ştie şi aude selectiv”

„Domnul Drulă ştie, doar se face că nu ştie şi aude selectiv. Acesta este probabil motivul pentru care a semnat un contract pentru completarea SF Ploieşti- Braşov în care: pe o pagină scrie negru pe alb 30 de luni pentru etapa I şi 46 de luni pentru etapa a II (cu startul logic după finalizarea primei etape!); iar pe altă pagină scrie că sunt 46 de luni care includ etapa I + etapa a II-a! Vorbim de un contract din care fiecare înţelege ce vrea şi despre care Cătălin Drulă se laudă că l-a urmărit cu atenţie în perioada în care a fost ministru. L-a urmărit atât de atent încât nici el nu mai ştie ce scrie în el! Sau ştie prea bine?! Domnul Drulă încearcă să mute atenţia opiniei publice, spunând că licitaţia a fost lansată pe vremea ministrului Lucian Bode şi trece cu nonşalanţă peste faptul că de fapt el, Cătălin Drulă, a semnat un contract vag şi interpretabil”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El aminteşte că, parcursul celor 10 luni care au trecut de la semnarea contractului, în 8 luni Cătălin Drulă a fost titular al acestei instituţii.

„Domnul Drulă se face că nu înţelege nici ce aude. Dovadă...reacţia sa la cei peste 80 de km de drum de mare viteză care au termen contractual de finalizare anul acesta: adică 2022. Şi fără să mă antepronunţ, am spus simplu- peste 80 de km: 1. Sectorul de autostradă Chiribiş – Biharia, în lungime de 28,55 km 2. Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, cuprins între Craiova şi Robăneşti, de 17,7 km 3. Tronsonul 2 al Drumului de mare viteză al Drumului Expres Craiova-Piteşti, cuprins între Robăneşti şi Valea Mare, de 39,85 km. Nu vreau să reamintesc de promisiunile domnului Drulă care vorbea de deschiderea circulaţiei pe 100 km de autostradă în 2021: a lăsat zero km deschişi + 24 de km de autostradă (pe Sebeş-Turda lotul 2)- cu lucrări blocate. Drulă, kilometrii de autostradă nu au nume! Şi am promis deja că nu tai panglici”, conchide Grindeanu.

Reacţia lui Grindeanu vine în contextul în care fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a caracterizat drept „gafă” declaraţia lui Grideanu, potrivit căruia ar fi în lucru 80 km de autostradă, arătând că în acest moment sunt în lucru 293 km de autostradă şi drum expres.

„Mi-am zis că sunt emoţiile începutului, dar se cam adună gafele ministrului Grindeanu… Să nu ştii că ai în lucru 300 km de autostradă şi drum expres şi să spui că <sunt în lucru undeva la peste 80 de kilometri> e deja cam mult”, a criticat Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici