Grindeanu: Încă 31,75 km de drum de mare viteza au fost deschişi

  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă, marţi, că încă 31,75 km de drum de mare viteza au fost deschişi.
  • Tronsonul 3 al DEx12 (Craiova-Piteşti) se adaugă celor aproximativ 40 de km ai acestui drum expres pe care se circulă încă din vara anului trecut, adaugă el.
2795 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Încă 31,75 km de drum de mare viteza au fost deschişi

„Încă 31,75 km de drum de mare viteza au fost deschişi! Tronsonul 3 al DEx12 (Craiova-Piteşti) se adaugă celor aproximativ 40 de km ai acestui drum expres pe care se circulă încă din vara anului trecut (2022)”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor arată că sunt acum 80 de km de mare viteză finalizaţi anul acesta (2023) care se adaugă reţelei rutiere de mare viteză din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici