Grindeanu: Încep lucrările şi pe Lotul 3 al Autostrăzii Moldova

Lucrările pe Lotul 3 al Autostrăzii Moldova vor începe pe data 1 martie, anunţă Sorin Grindeanu.

1333 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Încep lucrările şi pe Lotul 3 al Autostrăzii Moldova

Sursa foto: facebook.com/grindeanusorin

Asocierea de constructori turci are la dispoziţie 1,09 miliarde de lei (fără TVA) şi 20 de luni pentru construcţia celor 13,90 km de autostradă, susţine ministrul Transporturilor.

Pe traseul acestui lot finanţat prin PNRR, care se desfăşoară între Dumbrava (judeţul Prahova) şi intersecţia şi municipiul Buzău, se vor construi un nod rutier (Spătaru) la intersecţia cu DN 2, un nod rutier (Buzău) la intersecţia cu DN 2B, 6 poduri şi un pasaj superior peste CF triaj şi peste DN 2B.

„Este ultimul din cele 13 loturi ale A7 (între Ploieşti şi Paşcani, finanţate prin PNRR) care intră în execuţie şi pe care trebuie să se circule cel mai târziu în anul 2026”, declară Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici