Grindeanu: Până la sfârşitul anului am putea circula pe autostradă de la Focşani la Buzău

  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat vineri că până la sfârşitul anului s-ar putea circula pe autostradă de la Focşani la Buzău.
  • „Suntem optimişti, eu v-am spus ce se poate face”, a adăugat Grindeanu.
379 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Până la sfârşitul anului am putea circula pe autostradă de la Focşani la Buzău

Grindeanu: Până la sfârşitul anului am putea circula pe autostradă de la Focşani la Buzău

Declaraţiile au fost făcute în timpul unei vizite pe şantierul Centurii oraşului Bârlad.

„Suntem optimişti că până la sfârşitul anului vom putea circula pe autostradă de la Focşani la Buzău, ba chiar şi pe o parte din lotul de la Adjud”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a prezentat stadiul lucrărilor pe sectoarele A7.

„Avem 13 loturi de autostradă pe A7 de la Ploieşti la Paşcani prin PNRR, se lucrează pe absolut toate. Termenele de finalizare sunt patru anul acesta şi celelalte nouă anul viitor. Eu cred că şase şi jumate vor fi date în trafic anul acesta”, a explicat Sorin Grindeanu.

Ministrul Grindeanu a mai spus că este mulţumit de evoluţia lucrărilor.

„Perioada romantică din trecut în care unele companii, în special străine, veneau cu sute de ingineri şi apoi cu o sută de avocati ca sa câştige claimuri s-a terminat. (...) Am convenit cu constructorul să nu stăm să dăm in circulaţie loturi întregi. (...) Eu v-am spus ce se poate face până la finalul anului, sunt foarte mulţumit”, a precizat Sorin Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici