Grupul PSD din Cameră îi propune ca vicepreşedinţi în Biroul Permanent pe Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea

Deputaţii din grupul PSD îi propun ca vicepreşedinţi în Biroul Permanent al Camerei pe Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea, pe Mircea Drăghici chestor şi pe Eugen Nicolicea secretar, au declarat surse din grupul parlamentar social-democrat.

165 afișări
Imaginea articolului Grupul PSD din Cameră îi propune ca vicepreşedinţi în Biroul Permanent pe Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea

Viorel Hrebenciuc (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Grupul PSD şi-a desemnat şi liderul, Marian Neacşu urmând să continue în această funcţie, pe care a deţinut-o şi în ultima sesiune a legislaturii trecute.

Totodată, grupul PSD din Cameră a votat şi opt vicelideri, câte unul pentru fiecare regiune de dezvoltare, au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici