Guşă a votat cu speranţa că o anumită clasă politică expirată va începe să dispară uşor-uşor

Liderul PIN, deputatul Cozmin Guşă, a votat, duminică, la Institutul Agronomic, atât pentru europarlamentare, cât şi la referendumul privind votul uninominal, declarând la ieşirea din secţia de votare că speră ca "o anumită clasă politică expirată" să înceapă să dispară "uşor-uşor".

2 afișări
Imaginea articolului Guşă a votat cu speranţa că o anumită clasă politică expirată va începe să dispară uşor-uşor

Guşă a votat cu speranţa că o anumită clasă politică expirată va începe să dispară uşor-uşor

"Am votat în speranţa că o anumită clasă politică expirată să înceapă să dispară uşor-uşor. Nu ştiu dacă speranţa noastră este justificată pentru moment, dar eu sper că da", a declarat Guşă.

În ceea ce priveşte votul la referendum, el a susţinut că este evident că România are nevoie de politicieni pe care să-i cunoască mai bine, dar condiţia nu este sistemul de vot, ci "cunoaşterea adevărului".

"Adevărul este acel element pe care politicienii români îl ignoră şi de care populaţia are nevoie. Versiunea de uninominal a preşedintelui poate fi îmbunătăţită, dar este un pas înainte, la fel ca şi varianta Guvernului", a adăugat liderul PIN.

Guşă a venit la vot împreună cu cei doi copii ai săi - Andrei şi Daria - şi cu soţia sa, Gabriela. De asemenea, alături de Guşă a venit la secţia de votare şi Lavinia Şandru cu fetiţa sa, Sara.

"Am venit la vot cu exponenţii generaţiei de mâine. Poate nu m-aş agita atât în politică dacă nu ar exista cei doi copii ai mei", a explicat Guşă prezenţa copiilor săi în secţia de votare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici