Guşă negociază susţinerea la Primărie cu o fundaţie condusă de Iliescu

Liderul PIN Cozmin Guşă a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că a început discuţii de susţinere a candidaturii sale la Primăria Capitalei şi cu Fundaţia "Grupul de iniţiativă ecologică şi dezvoltare durabilă", condusă de fostul preşedinte Ion Iliescu.

16 afișări
Imaginea articolului Guşă negociază susţinerea la Primărie cu o fundaţie condusă de Iliescu

Guşă negociază susţinerea la Primărie cu o fundaţie condusă de Iliescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu vă speriaţi că preşedintele acestei organizaţii este Ion Iliescu. Am început discuţiile pentru că am văzut că există în această fundaţie foarte multă expertiză. Am fost la o acţiune de-a lor şi am văzut la aceeaşi masă doi foşti preşedinţi ai României, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi pe preşedintele Academiei Române, pe domnul Haiduc. M-a bucurat preocuparea dumnealor pentru proiecte de dezvoltare durabilă, nu numai a României, dar şi a Bucureştiului", a declarat Guşă.

El a susţinut că va mai primi sprijin pentru candidatura sa şi din zona sindicală şi patronală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici