Guşă şi-a criticat dur colegii din PIN, numindu-i "curve"

Preşedintele demisionar al PIN, deputatul Cozmin Guşă, a avut, sâmbătă, un discurs extrem de dur cu privire la rezultatele partidului la alegerile pentru Parlamentul European, catalogându-şi colegii din partid care l-au scârbit drept "curve".

1 afișare
Imaginea articolului Guşă şi-a criticat dur colegii din PIN, numindu-i "curve"

Guşă şi-a criticat dur colegii din PIN, numindu-i "curve"

"Nu suntem în Parlamentul European, noi ca partid. Păpuşile gonflabile care s-au dus ca europarlamentari nu vor avea o atitudine care să deranjeze jocul corporaţiilor multinaţionale", a declarat Guşă, la începutul discursului său de analiză a alegerilor europarlamentare.

Extrem de dur la adresa colegilor, el le-a reproşat acestora, în calitate de şef al campaniei electorale, că nu au reuşit să îndeplinească decât 25% din ceea ce îşi propusese formaţiunea sa.

"Nu am fost în stare să ne facem campania electorală aşa cum am programat-o. Nu am avut reprezentanţi în secţiile de votare, în special în mediul rural. Nu am reuşit să fim o echipă omogenă, nu am reuşit să avem o echipă de campanie la centru care să comunice cum se cuvine. În judeţe nu aţi reuşit să mobilizaţi colegii", le-a reproşat Guşă delegaţilor PIN.

El a adăugat că se simte "frustrat", dar nu din cauza "insuccesului", ci din cauza "posibilităţii irosite".

Extrem de vehement, el şi-a numit "curve" colegii despre care a susţinut că l-au scârbit.

"Multe lucruri m-au nemulţumit şi m-au scârbit. M-au scârbit pentru că veneau de la oameni pe care noi ne bazam, de la oameni care nu au avut curajul să spună că nu pot. Aceşti oameni, în traducere liberă în limba română, se numesc curve. În fiecare judeţ, aţi avut asemenea exemple", a conchis preşedintele demisionar al PIN.

Cozmin Guşă a fost reales preşedinte PIN, sâmbătă, în cadrul Adunării Generale Naţionale Extraordinare a formaţiunii, înregistrându-se 252 de voturi "pentru", 4 voturi "împotrivă" şi 2 abţineri.

Guşă a apreciat că "nu este un lucru bun" faptul că nu a existat niciun contracandidat la funcţia de preşedinte PIN.

În acelaşi timp, el şi-a ameninţat colegii din teritoriu că va fi "mult mai incomod", comparativ cu mandatul anterior de şef al partidului.

"La viitoarele şedinţe ale partidului, o să ne lăudăm mai puţin şi o să ne criticăm mai mult", a adăugat liderul PIN.

La final, Guşă a spus că vechea clasă politică nu pleacă de la putere "decât cu picioare-n gură", nu de bună voie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici