Guşă: Videanu şi-a construit în timpul mandatului "un fel de Casa Poporului a Lacului Snagov"

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, candidat la Primăria Capitalei, l-a acuzat, duminică, pe actualul edil al Bucureştiului, Adriean Videanu, căşi-a început o casă în momentul în care a ajuns primar - un fel de Casa Poporului a Lacului Snagov - şi că termină construcţia la sfârşitul mandatului.

40 afișări
Imaginea articolului Guşă: Videanu şi-a construit în timpul mandatului "un fel de Casa Poporului a Lacului Snagov"

Guşă: Videanu şi-a construit în timpul mandatului "un fel de Casa Poporului a Lacului Snagov" (Imagine: Mediafax Foto)

"Am postat pe site-ul meu, www.cozminprimar.ro, cel mai mare gest de nabab nesimţit pe care putea să-l facă cineva în calitate de primar – să-ţi începi o casă în momentul în care ai ajuns primar, respectiv 2005, şi să o termini exact la sfârşitul mandatului. Este un fel de Casa Poporului a Lacului Snagov", a spus Guşă.

El a susţinut că, "timp de doi ani de zile, Videanu a minţit, spunând că nu este locuinţa lui".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici